Brasov: H&M deschide un nou magazin, in Mall-ul Coresi

Retailerul suedez de îmbrăcăminte Hennes & Mauritz (H&M) va deschide săptămâna viitoare un nou magazin în Braşov, în cadrul centrului comercial Coresi Shopping Resort, al 39-lea din România.

Magazinul are o suprafaţă de vânzare de peste 2.400 metri pătraţi şi va cuprinde colecţiile pentru femei, bărbaţi, adolescenţi şi copii.

“Pe 27 martie inaugurăm cel de-al doilea magazin al nostru din Braşov, care prin suprafaţa generoasă de vânzare se impune ca unul dintre cele mai mari magazine ale noastre din ţară.

Este un pas important în dezvoltarea naţională a companiei noastre, cu atât mai mult cu cât ne apropiem, în doar patru ani de prezenţă în România, de 40 de magazine”, a declarat,, Ralf Wein, Country Manager H&M România, citat de zf.ro.

În anul fiscal 2014, încheiat pe 30 noiembrie, vânzările H&M România au crescut cu 43% , la 1,28 miliarde coroane suedeze (138 milioane euro), după ce compania a deschis 10 magazine în această perioadă. Vânzările includ TVA. În lei, H&M România a raportat o creştere de 37%.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *