(Video) Mii de sibieni au cantat imnul national ”acompaniati” de Klaus Iohannis, de pe un ecran gigant. ”Este varianta care ne place cel mai mult”

Peste 3.000 de sibieni au cântat vineri seara în ploaie, în centrul oraşului, prima strofă a imnului naţional, la îndemnul viceprimarului Astrid Fodor, în timp ce pe un ecran gigantic rulau imagini cu preşedintele ales, Klaus Iohannis, intonând imnul la sfârşitul unei conferinţe de presă, informeaza gandul.info

“Piaţa Mare a devenit neîncăpătoare. În această seară nouă, tuturor ne lipseşte cineva. Ne lipseşte cel care încă este primarul Sibiului, dar din 22 decembrie va fi preşedintele tuturor românilor. În această seară nouă ne lipseşte Klaus Iohannis. Dragi sibieni (…) în această seară să ascultăm imnul României, în varianta care nouă sibienilor ne place cel mai mult. Vă rog nu doar să-l ascultăm, ci să îl cântăm alături de primarul nostru şi viitorul preşedinte”, i-a îndemnat pe cei prezenţi viceprimarul Sibiului, Astrid Fodor.

Numele lui Klaus Iohannis a fost scandat câteva minute sibienii şi turiştii strânşi în Piaţa Mare, la deschiderea Târgului de Crăciun.

Târgul de Crăciun din Piaţa Mare din centrul Sibiului, ajuns la cea de-a VIII-a ediţie, a fost deschis printr-un concert susţinut de Ştefan Bănică jr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *