Fonduri europene pentru drumul expres intre Brasov si Covasna?

Administraţia judeţeană braşo­veană va coopera cu aceea din Covasna, în vederea realizării unui drum expres între celor două judeţe. Un proiect de hotărâre în acest sens a fost aprobat ieri seară de plenul forului deliberativ judeţean braşovean.

„Este vorba despre accesare de fonduri europene, iar acest demers trebuie să-l facă, în comun, părţile im­plicate. Vom elabora proiectul de investiţii şi îl vom susţine împreună la nivel de consilii judeţene”, a afirmat preşe­dintele CJ Braşov, Aristotel Căncescu.

sursa: Transilvania Expres

  1. Fara o precizare daca este vorba de judeul sau orasul Covasna, informatia este crunt trunchiata. Brasov – Sfantu Gheorghe are deja un DN practicabil, in schimb Brasov – Covasna este mai dificil, mai ales iarna, desi “beneficiaza” de DN13A …

    Reply
  2. Este imperios necesar sa existe acest drum expres, Brasov-Covasna oras. Statiunea Covasna poate fi un paradis turistic, statiunea celor 1500 de izvoare, gaz mofetic, baile sulfuroase, aerosoli, statiune de renume international, o partie noua de schii. Covasna poate fi exploatata la maxim iar nivelul de trai al locuitorilor poate creste semnificativ, prin dezvoltarea infrastructurii apar investitori, se infiinteaza noi locuri de munca in zona. Infrastructura in aceasta zona ar fi trebuit de multa vreme sa fie ireprosabila tinand cont de potentialul urias din punct de vedere turistic. In acest moment drumul dintre Covasna si zona intersectiei Sfanu Gheorghe- Brasov- Bacau. Este destul de prost si desi este loc drept si o distanta destul de mica pana la covasna este extrem de curbat acest drum si inexplicabil. De 24 de ani nimeni nu s-a ocupat de aceasta zona.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *