Dupa incaltaminte, Leonardo deschide magazin cu haine low-cost

Retailerul Leonardo deschide luna viitoare, la Oradea, un nou magazin de tip discount, cu îmbrăcăminte, electronice şi alimente la preţuri mici.

Compania soră a retailerului Leonrado, Stockhouse, va deschide luna viitoare în centrul comercial ERA Shopping Park Oradea un magazin pe o suprafaţă de 4.500 de mp, unde vor fi comercializate articole de îmbrăcăminte, electronice şi produse alimentare la preţuri mici.

leonardo-haine-2014

„Piaţa o cere. Într-un oraş ca Oradea, unde pe o stradă sunt 10 magazine second-hand, înseamnă că există cerere. Noi nu vrem să vindem produse second-hand. Aducem marfă regulat, de la diverse fabrici din Asia, Europa, SUA. Din Asia aducem stocuri la un preţ foarte jos”, a declarat pentru ECONOMICA.NET, Laurenţiu Ochiuleţ, director de marketing şi expansiune la Leonardo.

Dacă primul magazin Stockhouse din Oradea va înregistra rezultate pozitive, compania va deschide astfel de magazine şi în alte oraşe.

Leonardo deschide şi magazin de mobilă

Tot în cadrul ERA Shopping Park, acolo unde este deschis de mult timp un magazin Leonardo, va fi deschis şi un magazin Studio Blue, care va avea mai mult accesorii, decoraţiuni de casă, dar şi mobiler comercial, nu doar pentru locuinţe.

În acţionariatul fabricii de mobilă Sudio Blue se regăsesc şi acţionari ai Leonardo. Fabrica funcţionează de ani buni şi producea în principal mobilier comercial pentru magazinele Leonardo. În primă fază, magazinul va funcţiona şi ca showroom, iar dacă vânzările merg bine, şi acest concept de magazin ar putea fi extins în alte oraşe din ţară.

sursa: economica.net

  1. Dle Ochiulet, vrei sa spui ca noi oradenii ne imbracam de la second hand. Nu ti-e rusine. Vii tu, marele “director de marketing si expansiune” sa ne analizezi. Nu e de mirare ca toti angajatii de la Leonardo te injura. Esti un exemplu tipic de mitic obraznic.
    Un pic de respect pt Oradea macar pt ca aici are sediul Leonardo de unde “sugi” de atata timp.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *